POCHOD PRO ŽIVOT 2024

POTŘEBUJETE POMOC
CO DĚLÁME
E-SHOP
BLOG

KONTAKT

 


Spolupráce s distributorem těhotenských testů

02/01/2018, HPŽ ČR nesoudíme pomáháme

Hnutí Pro život ČR domluvilo spolupráci s distributorem těhotenských testů Elisabeth Pharmacon. Společnost bude vkládat do těhotenských testů vizitku projektu Nesoudíme. Pomáháme s bezplatným telefonním číslem Linky pomoci a odkazem na stránky projektu.

Díky pochopení distributora se tak informace o dalších možnostech řešení nečekaného těhotenství a nabídce pomoci dostane i k těm ženám, které by se jinak o ní nedozvěděly.

Ze zkušenosti Linky pomoci udává téměř 80 % žen, že se cítí být k podstoupení potratu přímo či nepřímo donucené.


Chci také podpořit nečekaně těhotné ženy, které chtějí dát šanci svému nenarozenému dítěti



Hnutí Pro život ČR na kongresu České gynekologické a porodnické společnosti
Ve dnech 1. až 4. června 2023 se v Karlových Varech konal kongres České gynekologicko-porodnické společnosti. Hnutí Pro život ČR zde mělo příležitost oslovit osm stovek gynekologů a zdravotních sester s nabídkou pomoci, kterou na Lince pomoci poskytuje ženám čekajícím nečekaně dítě.

Čekáte nečekaně dítě? Mimořádnou okamžitou pomoc státu lze využít i na splátky hypotéky
Díky zkušenostem z jarní vlny konoraviru napomohlo Hnutí Pro život ČR rozšíření státní Mimořádné okamžité pomoci o možnost jejího využití na úhradu splátek hypotéky. Na Linku pomoci pro těhotné ženy, které se dostaly do složité životní situace, se během jarní vlny koronaviru začaly obracet i těhotné ženy střední třídy. Jedním z důvodů, které hrály roli při zvažování umělého potratu, byla i finanční zátěž splácení hypoték.

Česko v karanténě. Hnutí Pro život ČR píše dvěma tisícům gynekologů
Dopisy s vloženými vizitkami, na nichž je kontakt na Linku pomoci Hnutí Pro život ČR, jdou dvěma tisícům ambulantních a nemocničních gynekologů. "Vážený pane doktore, vážená paní doktorko, ve Vaší praxi se určitě setkáváte s pacientkami, které by si rády ponechaly počaté dítě, ale cítí se být nuceny k umělému ukončení těhotenství ekonomickými či jinými životními okolnostmi, a to zvláště nyní kvůli vládním opatřením proti COVID-19."


načíst další


Pomáháme ženám a rodinám, které chtějí dát svému nenarozenému dítěti šanci, a ženám, které se trápí po ztrátě nenarozeného dítěte.
Lobbujeme za lepší podmínky pro rodiny čekající nečekaně dítě. Nevěnujeme se jiným společenským a politickým tématům.

© 2024  Hnutí Pro život ČR