POCHOD PRO ŽIVOT 2024

POTŘEBUJETE POMOC
CO DĚLÁME
E-SHOP
BLOG

KONTAKT

 


Jaký byl Národní pochod pro život a rodinu 2018?

18/04/2018, HPŽ ČR pochod pro život

Podívejte se ve dvou minutách, jaký byl letošní Národní pochod pro život a rodinu, na youtu.be/1XsxRCXyALw.


Chci také podpořit nečekaně těhotné ženy, které chtějí dát šanci svému nenarozenému dítěti



Aby se ve společnosti vědělo, že nejlepší je prostě pomoct
S Radimem Ucháčem, předsedou Hnutí Pro život ČR, jsme si povídali o nadcházejícím Pochodu pro život, který se bude konat v Praze 6. dubna. Současně jsme ale trochu hlouběji probrali smysl činnosti Hnutí Pro život ČR. Bavili jsme se o tom, proč dělají to, co dělají, i o tom, jak „odstínit křiklouny“, a položili i šťouravé otázky.

Národní pochod pro život podpoří pět legislativních opatření, aby každé počaté dítě mohlo dostat šanci
V sobotu 15. dubna se bude v Praze konat Národní pochod pro život, který organizuje Hnutí Pro život ČR. Účastníci podpoří pět legislativních opatření pro rodiny, těhotné ženy a pro jejich nenarozené děti. Ty zbytečně přicházejí o život zejména kvůli ekonomickým obavám. Hnutí Pro život ČR proto žádá vládu a především Ministerstvo práce a sociálních věcí, aby v současné ekonomické situaci byla prioritou opatření, která ulehčí rodinám čekajícím nečekaně dítě jeho přijetí, a to zvláště rodinám očekávajícím třetí dítě.

Vláda musí ocenit přínos ekonomicky aktivních rodin se třemi a více dětmi
Letošním Národním pochodem pro život chce Hnutí Pro život ČR podpořit požadavky na investice do ekonomicky aktivních rodin, které mají tři a více dětí. Tyto rodiny zvláště nesou břímě nákladů na výchovu další generace. Hnutí Pro život ČR navrhuje dvě opatření: bezúročná podpora bydlení z fondu SFPI a odpuštění DPH na pořízení vozidla pro rodiny 3+.


načíst další


Pomáháme ženám a rodinám, které chtějí dát svému nenarozenému dítěti šanci, a ženám, které se trápí po ztrátě nenarozeného dítěte.
Lobbujeme za lepší podmínky pro rodiny čekající nečekaně dítě. Nevěnujeme se jiným společenským a politickým tématům.

© 2024  Hnutí Pro život ČR