POCHOD PRO ŽIVOT 2024

POTŘEBUJETE POMOC
CO DĚLÁME
E-SHOP
BLOG

KONTAKT

 


Klip Miláčku, jsem těhotnej v kinech a Nesoudíme. Pomáháme na velkoplošných reklamách

29/01/2019, HPŽ ČR tiskové zprávy

Díky vstřícnosti společnosti New Age Advertising uvidělo v lednu klip „Miláčku, jsem těhotnej“ asi 140000 diváků sítě biografů Cinema City. Klip byl pouštěn vždy před filmem v kinech převážně v Praze, ale i Pardubicích, Plzni, Liberci nebo Ústí nad Labem. Zároveň byl klip pouštěn také divákům v síti kin CineStar.

Videospot projektu Nesoudíme. Pomáháme vtipnou formou akcentuje společenskou zodpovědnost muže za ženu a počaté dítě. Na natočení se podíleli herci Ester Geislerová, Matouš Ruml a Josef Polášek. Je k dispozici na YouTube, Facebooku i na stránkách Hnutí Pro život ČR nebo České televize.

Pochopení pro společenskou zodpovědnost předvedly i další firmy. Společnost JCDecaux, která ovládá značnou část reklamního trhu v Praze, umístila v metropoli sto osmdesát velkoplošných reklam projektu Nesoudíme. Pomáháme na zastávkách městské hromadné dopravy a padesát reklamních ploch v metru. K projektu se přidává i společnost Rengl se svými plakátovacími plochami a nabídka pomoci se objeví také na CLV plochách v Chomutově.


Chci také podpořit nečekaně těhotné ženy, které chtějí dát šanci svému nenarozenému dítěti



Národní pochod pro život podpoří pět legislativních opatření, aby každé počaté dítě mohlo dostat šanci
V sobotu 15. dubna se bude v Praze konat Národní pochod pro život, který organizuje Hnutí Pro život ČR. Účastníci podpoří pět legislativních opatření pro rodiny, těhotné ženy a pro jejich nenarozené děti. Ty zbytečně přicházejí o život zejména kvůli ekonomickým obavám. Hnutí Pro život ČR proto žádá vládu a především Ministerstvo práce a sociálních věcí, aby v současné ekonomické situaci byla prioritou opatření, která ulehčí rodinám čekajícím nečekaně dítě jeho přijetí, a to zvláště rodinám očekávajícím třetí dítě.

Ženy podstupují umělý potrat především kvůli nespolehlivosti partnera a z ekonomických důvodů. Vyplývá to z exkluzivního průzkumu Ipsos pro Hnutí Pro život ČR
Nespolehlivost partnera je pro čtvrtinu žen důvodem pro umělý potrat nečekaně počatého dítěte. Jako další významný důvod k podstoupení umělého potratu uvedly respondentky ekonomické důvody. To jsou jen některé ze zjištění exkluzivního průzkumu agentury IPSOS zpracovaného pro Hnutí Pro život ČR mezi jedním a půl tisícem žen, které podstoupily umělý potrat mezi srpnem 2020 a dubnem 2021.

Videospot "Dvě čárky stačí, miláčku" radí, jak předejít nedorozumění
Hnutí Pro život ČR představuje v pořadí třetí videospot úspěšné série upozorňující na problematiku nucení žen k podstoupení potratu. Nový spot s názvem „Dvě čárky stačí, miláčku“ odlehčenou formou radí mužům, jak zareagovat na oznámení o těhotenství své ženy. Do hlavních rolí režisér Tomáš Drdácký obsadil herce Báru Jánovou a Daniela Mavrova.


načíst další


Pomáháme ženám a rodinám, které chtějí dát svému nenarozenému dítěti šanci, a ženám, které se trápí po ztrátě nenarozeného dítěte.
Lobbujeme za lepší podmínky pro rodiny čekající nečekaně dítě. Nevěnujeme se jiným společenským a politickým tématům.

© 2024  Hnutí Pro život ČR